Català   Castellano English

Equipaments i entorn

Gran menjador amb llar de foc. La casa pairal de Mas el Molí compta amb un espaiós menjador, un lloc perfecte per reunir-vos tota la família o grups d’amics. +detalls.

6 Habitacions dobles. Mas el Molí compta amb sis àmplies habitacions dobles; tres habitacions amb llit de matrimoni i tres habitacions amb dos llits separats. +detalls.

3 Banys. La casa disposa de tres banys totalment equipats amb tot l’indispensable i més. +detalls.

Cuina totalment equipada. La cuina de Mas el Molí està totalment equipada per què vosaltres, els clients, hi pugueu fer un ús totalment lliure i independent. +detalls.

Revedor pairal. Espectecular revedor senyorial amb volta i murs de pedra del segle XVIII. Un espai ampli, fresc i lluminós que s’obre a l’era-jardí. +detalls.

Piscina i barbacoa  La piscina de Mas el Molí es troba al bell mig del jardí rodejada d’eura i murs de pedra. És una piscina gran amb zona de poca profunditat per infants i gent gran.  +detalls.

Jardí i era. L’era i pati de Mas el Molí és un espai envoltat de la verdor i els colors de multitud de plantes i flors diferents. Els murs de pedra que el rodegen, ofereixen amb el seu abric, la intimitat i seguretat ideals. +detalls.

Botiga d’època. És molt recomenada la visita a l’antiga botiga de queviures de Mas el Molí. +detalls

Molí hidràulic del segle XVIII. Igualment recomenada és la visita a l’antic moli hidràulic del segle XVIII i al petit museu d’eines i màquines antigues que l’envolta.  +detalls.

 La bassa i els regs. La bassa de Mas el Molí amb els seus 600m2 de superfície és una de les més grans de tota la vall ja que es necessitava un gran volum d’aigua per moure les pesades moles del molí. +detalls.

Els cavalls, les gallines, els gossos i els gats. Coneix en Nil, la Duna, la Mel, la Molsa, en Pitus, en Nevat…  +detalls.

El riu Llèmena. A tansols 100m. de Mas el Molí, i dins del marc de la seva finca, transcorre el riu Llémena deixant un llegat de destacat interés natural. Avellanedes, deveses, pollancredes, molsa… +detalls.

Comments are closed.