Català   Castellano English

Piscina, barbacoa, jardí i ping-pong.

La piscina de Mas el Molí es troba al bell mig del jardí rodejada d’eura i murs de pedra. És una piscina gran amb zona de poca profunditat per infants i gent gran. Hi trobarem gandules per prendre el sol i una taula amb cadires amb para-sol. Ben a la vora hi trobem també la barbacoa i la carpa. La piscina de Mas el Molí compleix totes les normes de seguretat i higiene establertes per la Generalitat de Catalunya.

Ben a la vora de la carpa central del jardí hi trobem la barbacoa. Equipada amb tot el necessari per poder fer una bona brasa; llenya, graelles i estris diversos. Si és convenient també disposem d’un serpentí a gas butà i una paella per 15 persones per fer els millors arrossos.

Des de Mas el Molí oferim el servei de compra de carn i productes de qualitat de la zona amb prèvia comanda.

L’era i pati de Mas el Molí és un espai envoltat de la verdor i els colors de multitud de plantes i flors diferents. Els murs de pedra que el rodeja estan esquitxats de plantes enfiladisses i ofereixen, amb el seu abric, la intimitat i seguretat ideals per un dia amb tota la família o amics. Podeu jugar a ping-pong o deixar que el sol us regui estirats a les tumbones o gaudir de la frescor de l’ombra que ofereix la gran carpa central. Un espai fantàstic per fer un dinar o sopar a l’aire lliure. Gronxadors, taula de ping-pong, xarxa, llit elàstic per mainades…

Comments are closed.