Català   Castellano English

Llocs d’interès

Mas el Molí està geogràficament situat a la vall del riu Llèmena al peu de la serra de Finestres i a tocar del parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa. Mas el Molí està situat a 5 minuts caminant del nucli de Sant Esteve de Llèmena que pertany al municipi de Sant Aniol de Finestres que alhora pertany a la comarca de la Garrotxa.

Principals llocs d’interés a la zona:

La Vall de Llémena és un dels indrets naturals més ben conservats de les comarques gironines i a tan sols un pas de la ciutat de Girona. La seva situació geogràfica, així com la bellesa del seu entorn, proporcionen les condicions ideals per gaudir d’una gran diversitat de possibilitats de lleure, culturals, esportives i gastronòmiques per a tots els públics. Per més informació clica aquí.

La Zona Volcànica de la Garrotxa és el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Té una quarantena de cons volcànics i més de 20 colades de lava. L’orografia, el sòl i el clima proporcionen una variada vegetació, sovint exuberant, amb alzinars, rouredes i fagedes d’excepcional valor paisatgístic. Per més informació clicka aquí.

El poble medieval de Besalú va ser designat “conjunt històric –artístic” l’any 1966. Els elements més significatius de la ciutat són l’impressionant  pont romànic del segle XII sobre el riu Fluvià i l’església de Sant Pere consagrada a l’any 1003. Per més informació clicka aquí

La vila medieval de Santa Pau té edificis d’un valor arquitectònic notable, tot i que les principals virtuts del recinte són l’austeritat dominant i el caràcter pràctic i funcional que revelen les pedres. La vila de Santa Pau va ser declarada Conjunt Historicoartístic el 1971. Per més informació clicka aquí.

Girona  té tot l’encant de les grans ciutats, però sense multituds; una ciutat feta a mida humana per badar en tots els vessants: carrers, festes, oferta cultural, restaurants, serveis turístics, esdeveniments, festivals…clicka aquí

L’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa és un territori de notable extensió (32.865 hectàrees) que, per la seva diversitat i singularitat és, sens dubte, l’espai més important del Prepirineu oriental. L’Alta Garrotxa compta, a més, amb un important riquesa pel que fa al patrimoni cultural i natural. Per a més informació clicka aquí.

 

Activitats, oci i esport:

Senderisme des de Mas el Molí.

Via verda Girona-Olot-Ripoll.

Senderisme a la Garrotxa.

Escalada.

Ciclisme.

Parapent.

Vol en Globus.

Visites a llocs d’interés.

Comments are closed.